giovedì 15 dicembre 2016

Travelling&toace

Povestea mea speciala.....Travelling!!! Prima mea iesire din tara, pe strazile Parisului.....O stare care nu poate fi definita in cuvinte,fiind o iubitoare pana la stele de pantofii stiletto ! Si de calatorit! Visam cu ochii deschisi la acel moment,savuram anticipat fiecare clipa...sa vad, sa vizitez,sa admir....si totul pe toace,ptrca le iubesc! Dar,sa-mi spun impatimirea.... Nu stiu altii,pardon,altele cum sunt,dar eu cand ma gandesc la tocuri ma luminez toata la fata,de parca as fi castigat la loto.Cum sa nu-mi placa,Doamne-iarta-ma ,tocurile ca d-aia is femeie!Pai, de ce am asteptat inca din burta mamii sa apar,daca nu sa port tocuri!Deci,s-a inteles sunt fana"sus,sus,tot mai sus"!Asta este si senzatia-cand ma excaladez pe un toc ,deja lumea imi e la picioare...si,hai,sa fim serioase,cui nu-i place sa priveasca de sus? Siti vorbele acelea...da-i pantofii potriviti unei fete si va cuceri lumea " si "daca voi privi vreodata in jos,va fi doar sa-mi admir pantofii",sunt,totusi tare veridice!Asa ca,intrebarea hamletiana are un raspuns afirmativ-Da,sa fim pe toc!Da,sa fim cu sex-appeal,sa fim ravisante intr-o lume gri!Si,pe langa atuurile fizice,ce ar mai admira barbatii?Ca flats poarta si ei!A, si era sa uit -la ce s-ar mai incrunta colegutele nostre de la office,care nu poarta sau nu rezista de la 9-17 pe tocuri?(sa nu mai vorbim,de un cocktail dupa)!Si oricum,intotdeauna pantofi de calitate!Si doar o anumita tipologie...deh,boala grea...pantofii astia!
Pentru mine , acestia sunt cei care mi se potrivesc " manusa" personalitatii mele- denota eleganta sex-appeal-ului, carisma, sunt comozi , ma fac sa ma simt high , sunt cameleonici! Un pantof de calitate este cel care "bate rau, luand la suturi" vremea si vremurile,adica nu ma sperii de ma prinde ploaia si nu ma ia depresia(prea rau) daca nu mai sunt fashion! Deci,ptr mine mereu ,de cand ii furam pe ai mamei, sunt Pantofii Stiletto!Asta e pantof feminin!Nu ai cum sa nu-i remarci, varf ascutit ca firea purtatoarei si inalti ca demnitate!Deci,din nou ,da,toate femeile ar trebui sa se simta asa!Pantoful sa fie ca parfumul care iti face anuntata sosirea la un eveniment sau doar intr-o simpla camera!So,statement!Just presenting you!Exquisite,catchy &marvellous! Ce sa zic de categoria cealalta?Ca pentru asta , a domnitelor pe toc facui lobby! Care ar fi dezavantajele?Pai,nu ti-ar mai deschide nici un barbat usa cand intri intr-o institutie, nu ai mai avea eleganta mersului,facand din drumul la piata un catwalk,nu ai mai fi admirata(ca,hai sa fim seriosi,intr-o lume cotidiana,in care majoritatea femeilor merg in balerini,tenisi si comod pana la banal,un toc fin va fi mereu observat si apreciat)!Ce ar mai fi la cons?Intr-adevar,poate nu mai stai cu teama ca ti se poate oricand rupe tocul
si sa fii intr-o situatie deloc potrivita personalitatii,mai stii,forta gravitationala,cu rotilele -n sus!Nasoala imagine,indeed! Si deasemenea,la pozitiv,eu merg in strainatate pe tocuri!Nu ma intereseaza daca se poarta sau nu,mie imi place,asa vad eu! libera ca pasarea cerului si strabati in lung si-n lat orasul- ca e shopping,ca te bucuri de bazaruri cu suveniruri,ca fotografiezi,ca vizitezi muzee...e adevarat,trebuie sa traiesti la intensitate maxima abroad-ul cu tot ce ti se ofera,fara sa stai de grija pantofilor sau sa te plangi ca o baba ca ti-au facut bataturi de atata mers si cauti mereu disperata o banca-n parc sau un pansament la trecatori sau farmacie! D-asta ai nevoie de o pereche de pantofi de calitate! Si deasemenea, Sa nu fii pe toc,poate,cand nu ai atitudinea corespunzatoare,ai un je m'en fiche pe toti si toate si nici macar un toc bun nu te poate scoate/ inalta din butoiul asta de stari.Nu stiu ca sa mai zic,ca eu sunt pro tocuri! Let's see life from above!“ Asta este povestea mea!

Nessun commento:

Posta un commento