mercoledì 16 settembre 2015

Atlas of Beauty -o parte din editia primavaraNGTraveler

Primavara parca a venit mai repede cu NGTraveler,editie pe care am rasfoit-o pe nerasuflate si apoi,mi-am oferit ragazul necesar in a o citi din "scoarta-n scoarta" .Da,chiar si copertile au fost atractive! Mi-au placut mult toate povestile,sunt spuse cu talc, umor si ironie , descriu franturi de viata din diverse colturi ale lumii si ale Romaniei, indicii geografice,dar si spirituale,obstacole intalnite,dar si reusite! Este o editie primavara2015 full, colorata, bogata in detalii,fotografii pline de esenta,ce transmit imediat mesajul ,chiar inainte de a citi articolul.Si apropo de fotografii,mi-a atras atentia Atlasul Frumusetii...un colaj de ipostaze si tipologii feminine around the world! Chipul,postura,atitudinea,vestmantul sau doar outfit-ul street fashion ,accesoriile,alura, vitregia vietiisau tinerea naturala si naiva, toate au fost perfect captate si redate publicului privitor si cititor de catre Mihaela Noroc. Deasemenea textul clar si concis a oferit o alta nuanta ,ne-a aratat ideea ,traseul,implinirea si noi idealuri. Este un atlas " viu"datorita expresivitatiisi naturaletii. Mi-ar placea sa vad si un atlas al chipurilor barbatesti tot din jurul lumii si un atlas al chipurilor romancelor din diverse zone ale tarii. Traim intr-o lume a diversitatii si asta ne face mai bogati sufleteste,mai creativi,mai toleranti,mai inteligenti,mai dornici de cunoastere si schimb de informatie!Sau cel putin ,asa ar trebui sa fie!    P.S.Multumesc MIHAELA NOROC ptr mica discutie pe facebook! 
 • Mihaela Noroc Photography
  Va multumesc tare mult! Ma bucur tare mult ca mi-ati trimis mesajul! Va imbratisez cu mare, mare drag!
 • Daniela Dragomir
  09.06.2015 11:30
  Daniela Dragomir
  Ma bucur ca v-a placut!Va intrebam pe facebook cat costa Atlasul,dar de fapt ma gandeam la cartea pe care spuneati ca o veti publica in 2016,First Edition Atlas of Beauty. Va contine si fotografiile actuale sau doar cele din a doua calatorie?Cam pe cand in 2016 ptr ca mi-ar placea sa-l am! Toate cele bune!
 • Mihaela Noroc Photography
  09.06.2015 11:34
  Mihaela Noroc Photography
  Si eu visez la cartea Atlasul Frumusetii. Inca mai am mult de lucru si cu siguranta vor fi imagini din ambele calatorii. Sper anul viitor sa reusesc sa il public emoticon smile

Nessun commento:

Posta un commento